#2healerofhearts: where does the name come from?

Klein verhaal:
Het gebeurde tijdens het vorige schooljaar, toen zeiden sommige van de mede-studenten over mijn kleine Daouda: “man, die zal later een hartenbreker zijn!” … Dat was niet de eerste keer dat ik dat hoorde, en zal waarschijnlijk ook niet de laatste keer zijn. lol (Het is nu eenmaal een schoon ventje, en als mama mag ik dat gerust zeggen, hahaha)

Daouda-en-mama.jpg

MAAR … ik zou het uitermate jammer vinden, moest hij een hartenbreker worden. Woorden hebben kracht wanneer ze uitgesproken worden. Vandaar wilde ik graag deze woorden counteren. Ik dacht: “Wat wil ik mijn kind toewensen? Ik wil dat ipv een hartenbreker, dat hij een ‘healer of hearts’ wordt”

Van hieruit is de alliteratie geboren. Ik heb de woorden uitgewerkt. Binnenkort wanneer mijn 3D printer operatief is, zal een zilveren tag gecreëerd worden met een ketting om zijn hals, de woorden dicht bij zijn hart!

Wie wil zijn kind ook een bepaalde posi tag om zijn/haar hals hangen en heeft hiervoor een ontwerp nodig? Neem gerust contact met mij op en we bekijken de mogelijkheden.
Bekijk ook de andere juwelen op mijn website.

 
Isn’t HE our healer of hearts?