3_in_1.jpg

OVER en/and ABOUT

Hallo,

Wiesje Verpeut hier aan de andere kant van het scherm. Welkom!

Ik ben free lance designer in textiel, mode, kunst&decoratie, fotografie, grafisch ontwerp en marketing. Creativiteit, structuur en een goede portie uitdaging zijn belangrijke componenten die ik wil combineren in al mijn werk. Schrijven van poëzie en proza zijn nog een paar andere passies te vinden op deze website. Later waarschijnlijk ook nog een pagina met eigen recepten en lekkernijen.

Een klein woordje uitleg:
Deze website is voor mij het begin van een nieuw hoofdstuk in mijn leven. Een seizoen waarin ik begin te leven. Het wordt een werkstuk, een groeiproces, een naar buiten treden van …

Op dit ogenblik kijk ik uit naar opdrachten voor zowel korte als lange termijn die in lijn liggen van mijn competenties en interesses.

Met deze website wil ik u rondleiden in mijn leven:
-       in wat ik deed
-       in wat ik op heden doe
-       in wat we eventueel samen kunnen doen

Meer nog, het zou u een globaal beeld moeten geven van wie ik ben én geeft u de vrijheid te matchen op supplementaire en/of complementaire vlakken.

Ga even zitten met een kopje koffie, thee of iets anders dat u lekker vindt en kijk wat rond. Voel u vrij vragen te stellen, opmerkingen te geven, een recensie te sturen, … Uiteindelijk wil ik ook graag u, aan de andere kant van het scherm, leren kennen. ☺

Enjoy and have a nice day! Gr.wiesje


24/03/2019

Mijn website is zo goed als een jaar jong en jammer genoeg door gebrek aan tijd niet altijd up-to-date gehouden geweest. Ondertussen liep ik wel hier en daar al interessante mensen tegen het lijf, waar ik zeer dankbaar voor ben. People meet, talk and enjoy people. (Een nieuw marketingmotto? ;-) )

Daarnaast zijn mijn plannen sinds het begin van deze website ook enigszins veranderd.

  • Ik volg ondertussen een cursus juwelier-goudsmid en wil dit gaan combineren in een merk met geüpcyclede couture/designer clothing. Hierover binnenkort méér.

  • Daarnaast ben ik toch nog steeds op zoek naar wat free lance uitdagingen voor ongeveer 2 à 3 dagen per week. Dit kan / mag in lijn liggen van mijn vorige werkervaringen in marketing - calculatie / projectleiding bouw - textiel en interieur … of iets totaal nieuws, dat kan ook altijd nog.

Het grote nieuws is dat ik vanaf volgende maand terug mijn ondernemingsnummer op actief zet en bijgevolg ook professioneel met deze visies aan de slag ga. Laat me weten indien we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Again: Enjoy and have a nice day! Gr.wiesje