Upcycling rode bloes

Upcycling rode bloes

 
Rood-bloesje.jpg
 

Happy word ik bij het snuisteren en zoeken naar unieke stukken. (vooral indien ik ze voor een prikje op de kop kan tikken ;-) ) Favorieten hierbij zijn deze die ooit door iemand zelf in elkaar gepuzzeld geweest zijn, zoals in het geval van dit bloesje. 

Ik vraag me dan meestal af waarom iemand zijn eigen maaksels zomaar weggeeft, weggegooid als vodden, tegen dat het mijn handen passeert. Onbegrijpelijk, want de tijd alleen al die men nodig heeft om dit te creëren, maakt het waardevol.

Ik beslis om deze bloes een nieuw leven te geven, meer nog, het een upgrade te laten ondergaan.
— Wiesje

De bloes werd niet diep genoeg gemaakt, waardoor het langs mijn hals sneed. Simpele oplossing: maak een klein neepje in de hals en werk af met een paar parels.

De bloes is gepimpt, heeft bovendien een groter bling bling gehalte en dit enkel door een enkele kleine en grote pareltjes aan elkaar te rijgen en vast te maken. Klaas is kees.

Hieronder detail van het vastgerijgde juweeltje. 

Detail-Rood-Bloesje.jpg