Ligne Pure catalogus - eentje uit de oude doos

Terwijl ik mijn website dag per dag wat probeer up te daten en ondertussen graaf in mijn (creatief) werkverleden, kwam deze catalogus bovendrijven. Wat grasduinen, wat melancholisch mijmeren ... 

de LIGNE PURE catalogus - handgemaakte tapijten

Deze opdracht was voor mij persoonlijk heel speciaal door het samenwerken met verschillende partijen om tot een fascinerend en vernieuwend concept te komen. De creatieve ideeën, draaiboek en concept, styling en organisatie waren voornamelijk mijn deel. Daarnaast werkten wij, het creatieve lab van Ligne Pure, samen met drie verschillende fotografen en een grafisch bureau voor de finishing touch. Ik ben er nog steeds van overtuigd dat het resultaat er mag zijn dankzij een onderling uitstekende samenwerking. 

Mijn favoriete foto vind je hieronder. 's Morgens vroeg op Dikkebusvijver te Ieper gaan varen om één van de tapijten op een vlot te fotograferen. Het was een heel werk om dit klusje te klaren, ... maar eind goed, al goed. 

Vitalize.jpg
LakeDikkebus.jpg

Met dank aan: 
Lifestyles: www.cedricraket.com
Roomshots: www.ju-la.be


Plastic-Gold.jpg

THE PLASTIC GOLD

Wij (Matthi en ik) zijn nog steeds op zoek naar massa's plastieken flessen, voornamelijk voor de benefiet van Tijs&Jessica. Email mij indien je ons verder kunt helpen

We zullen je erg dankbaar zijn. 


FOR I DEARLY LOVE TO LAUGH ...
— rara, uit welke film komt deze quote?
Deze tekening zag ik een paar dagen geleden passeren op LinkedIn. Heb hem op mijn  Pinterest-bord: FOR I DEARLY LOVE TO LAUGH  opgeslagen. Neem er gerust een kijkje voor méér grappige - koddige plaatjes. 

Deze tekening zag ik een paar dagen geleden passeren op LinkedIn. Heb hem op mijn Pinterest-bord: FOR I DEARLY LOVE TO LAUGH opgeslagen. Neem er gerust een kijkje voor méér grappige - koddige plaatjes. 

Keep your mind positive!

Gr.wiesje