Fashion Design my love

Fashion Design my love ... het heeft een eind geduurd voordat ik de droom om te ontwerpen kon loslaten. Maar het duurt nog langer om het weer op te nemen. 

Als kind stond het vast dat ik mode-ontwerpster zou worden, althans dat dacht ik.
'k Zie me nog gefascineerd zitten naast mijn mama, die de naaimachine behendig bediende en de puzzelstukken van de kledij mooi in de volgorde van het naaiboekje aan elkaar rijgde. Vragend aan haar of we niet iets konden aanpassen, er iets persoonlijks van maken, ... 

Een eindje later wou ik het zelf uitzoeken en groef mezelf in de materie hoe je kledij in elkaar steekt. De droom bleef groeien, is dan een heel eind in de doofpot gestoken en nu is de kwestie er terug: doe ik er nog iets mee of niet? 

Ik wil mensen mooi maken, mensen gelukkig maken, doen lachen, ... ergens iets geven waardoor ze zich beter gaan voelen

Meermaals kwam de vraag: maar waarom wil je zo graag ontwerpen, wat is de achterliggende gedachte? Dan was het antwoord steevast (en dit is niet veranderd):

 

Hierboven een aantal foto's van prille eigen ontwerpen. De foto's dateren van het eind van mijn middelbare periode. Deze bekijkend, herinner ik me nog dat mijn 'je m'enfous'-gehalte serieus hoog was. Het kon me helemaal niet schelen wat mensen van mij of mijn kledij dachten. 
'Ik zou de wereld veroveren.' Maar wie denkt er dat niet als je jong bent ;-)


Terwijl ik dan toch herinneringen aan het ophalen ben, vond ik onderstaande foto's terug van Clairmarais. 
Wie de plaats niet kent, en graag wat wil genieten van rust en mooie natuur, this is the place to be. Tegenwoordig is er daar wel méér volk op de baan, maar dan raadt ik de wandelingen in de omgeving aan. Prachtig natuurgebied! Voor mij een gevoel van: homecoming.

CLAIRMARAIS

also my beloved!

 

Zo, de werkweek zit er weer op. Blij dat ik deze week weer hieraan verder kon werken. Op naar meer nieuws volgende week. 

Enjoy! And take some good rest!

gr.w.