And by Your Stripes I am healed

Stripes-11.jpg

Isaiah 53:5

-Or how the carrying of His Word is literally becoming 'truth'-

Een aantal jaar geleden creëerde ik onderstaande tanktop - t-shirt - handtas. Bij elke nieuwe creatie wil ik Gods leiding zien en vraag ik Hem om Zijn inspiratie. Telkens weer geeft Gods Geest me een bepaald vers of woorden, die ik dan op één of andere manier probeer te verwerken in de ontwerpen. (Hier is de tekst genaaid/geschilderd aan de achterkant van het t-shirt, aan de doorhangende zijde, bovendien is het aan de zijkant geschilderd van de handtas)

De thema's gaan vaak over zaken waar ik op dat moment mee bezig ben, in mijn handel en wandel met Hem. Genezing van mijn 'inner ik' is iets waar ik al lang naar uitzie en Hij beloofde me op verschillende manieren dat dit ook werkelijkheid zou worden.

Nu, toch een aantal jaren later, merk ik, zie ik, ervaar ik, dat ik in Zijn striemen genezen ben. Genade troef! Dankbaarheid troef!

Met fierheid, verwerk ik niet alleen Zijn woorden in mijn creaties of draag ik ze op mijn lijf,
maar met fierheid worden ze op mijn hart gekerfd.
— I will not forget! Zijn Woord komt nooit ledig terug!

Het fijne aan werken onder Zijn inspiratie is dat ik weet, en dat ik zeker weet, dat deze ideeën nooit van mijn eigen vleselijke ik gekomen kunnen zijn. Afhankelijkheid van Hem, heb ik al doende en gaande geleerd. 

Indien Hij niet komt met ideeën, dan is er voor mij niets om over te praten, is er voor mij niets om te maken!

Hopelijk bouwt dit je op in je wandel met Hem of wekt het je nieuwsgierigheid om Hem te leren kennen. Altijd welkom met jullie verhalen. We hebben elke onze weg te gaan, ...

Lieve groetjes, wiesje


een korte update: 

Trust-in-the-Lord

Ondertussen zijn we twee maanden verder sinds mijn laatste blogpost. We zijn met ons gezinnetje eventjes op vakantie geweest in de prachtige streek rond Parentis-En-Born (zie foto hierboven en onder). Daarnaast friste ik mijn bedrijfsbeheer wat op, bezig aan nieuwe creaties, maar zocht ook vooral naar de volgende stap in mijn wandel met Hem.

Uitermate dankbaar voor de veranderingen waar Hij op dit moment in mijn leven mee bezig is. Meer hierover binnenkort via deze blog!