Three in One ... Everlasting

 1. Sometimes there is a milestone in your life. But seldom does an entire season count as a milestone. A time secured from before it all began, over time, into time everlasting.

Three in One … everlasting

Een klein beetje trots. “Mag dat wel?”, vraag ik me dan af. Of wil ik eerder gewoon wat blijdschap en vreugde delen?
Als een kind die zijn eerste stapjes zet, ja, zo voel ik me.
Ergens besef ik dat het allemaal nog niet zoveel voorstelt, bij wat nog allemaal geleerd moet worden. Maar die eerste vreugdesprongetjes horen er gewoon bij, niet?

Hierboven en hieronder mijn eerste (zelf ontworpen) halsketting. Het kreeg de naam: Three in One … everlasting. De basis werd gevormd door drie zilveren ringetjes in elkaar gesoldeerd, a refererende to the Three: Vader, Zoon en H.Geest. Drie eenheden, compleet verweven, voor eeuwig en altijd.

I feel raindrops of soft and warm honey falling from heaven on my face. Thankfulness is an understatement.
— 04/01/19 yes, he knows why!

Enkele mensen vragen me soms hoe ik het stel met mijn studies voor juwelier-goudsmid. Ihet antwoord hierop is dat ik me telkens weer een enorm gezegend persoon voel. Ik besef maar al te goed dat niet iedereen deze kans krijgt. Daarenboven fijne mensen in de klas, topdocenten, … het zal een serieus gemis zijn volgend jaar.

Hieronder een paar impressies van de stukken die we aan het maken zijn tijdens de lesuren.

Ondertussen ontwerp ik lustig verder, in afwachting dat ik alle juwelen zelf kan maken. Nog maar een paar zaken zijn geuploaded: neem gerust een kijkje hier: Jewellery Design.


2. Almost ONE year ago …

Wanneer er zich zoveel nieuwe zaken in je leven ontpoppen, dan kijk je niet alleen vooruit, maar ook eens achterom. Het is bijna een jaar geleden dat ik mijn laatste job achterliet, en het moet gezegd, in niet al te fijne omstandigheden. Toch beseffend dat dit alles een noodzaak was om me te brengen tot het heden, de stappen die nu gezet worden.

Ik mocht al meermaals in mijn leven de genade van de Allerhoogste voelen, wanneer Hij me bij mijn nekvel uit penibele situaties trok.
— Als een brullende Leeuw die Zijn jong uit een gapende put vol distels trekt.

Wanneer ik dan terugkijk, probeer ik de positieve dingen te zien of te begrijpen welke de reden mocht zijn dat ik daar moest werken. Ik kan me meerdere personen voor de geest halen, die mijn gevoelig hart gesnaard hebben.

 • Met een glimlach kijk ik terug naar onderstaande tekst. Laat me even de context schetsen:
  Deze website bestaat nu bijna één jaar. Ik had aan verschillende mensen, die toch ergens betekenis hebben in mijn leven, gevraagd om iets van henzelf te geven om op deze website te plaatsen, om het even wat ... Ik wou dat deze website niet enkel om ‘mijn dinges’ zou draaien, maar wou ergens een page maken voor hen en door hen.

Want onder andere ik ben, doordat zij (er) zijn …

 • Dat is het kader waarin onderstaande tekst geschreven is. Geraakt door wat hij schreef en gewoon al om het feit dat hij de moeite deed om iets te schrijven/door te geven. Bovendien schrijft hij goed!
  (Ik vond het al de ganse tijd jammer dat ik er niets mee gedaan heb, dus bij deze, …) Vergeet even dat hij over mij schrijft, ik heb het eerder over: when two similar souls meet … Een mooie herinnering, eentje om te delen :-)

Ruben.jpg
Officieel-logo-outlines-RGB.jpg
 • Daarnaast nam Tonyno, een ex-collega van mijn laatste job, terug contact met me op. Ik blij.
  Hij is net zijn zaak gestart en had nood aan een logo en huisstijl.
  Ik zei het al eerder, ik ben de laatste om te claimen dat ik een goed grafisch ontwerper zou zijn, ik zal me er altijd een stukje onzeker bij voelen. Maar hij heeft me bemoedigd. Ik denk dat het méér de eer is dat ik met hem mag samenwerken, dat me hierover doet schrijven. More to come!
  (Bij deze ook een beetje reclame voor zijn zaak, ik weet dat hij goed werk aflevert … alleen kom je nu al op de wachtlijst te staan, haha)


3. Three NIGHTS IN FRANCE

Les derniers jours de 2018, nous sommes restés dans le nord de la France. Ce que devrait être des vacances avec des longues promenades, ont été frappé par la maladie. Ben, nous avons quand même eu quelques moments de plaisir, se réjouir ensemble. Voilà les impressions.


… everlasting

Als afsluiter nog een paar puntjes aanhalen waarmee ik bezig ben:

 1. Eerstes: Ik ben terug bezig met de voorbereidingen voor de benefiet voor PeLunca. Dit jaar gaat het door op 31 maart, omstreeks 12u. Indien je erbij wilt zijn: graag! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Bovendien kunnen we nog wat hulp gebruiken voor de decoratie. Contacteer me indien je zin hebt om een handje toe te steken. Op zaterdag 23 februari komen we alvast bij mij thuis samen om verder te werken. Info benefietnamiddag.

 2. Ten tweede: Even melden dat ik normaal gezien binnenkort met mijn eigen zaak start. Dat zal uit verschillende facetten bestaan. Het merk dat ik wil bouwen met handgemaakte juwelen en geupcyclede designer clothing heb ik de naam ‘el.age.ef’ gedoopt. Wie raadt de betekenis? loooollll. Soon more!

 3. Ten derde: Ik hoop jullie ook gauw info te kunnen geven over iets anders waar we reeds veel tijd in hebben gestoken, namelijk een ander huis zoeken waar ik mijn zaak kan opstarten. Sometimes more than a desperate situation. Maar ik zeg steeds tegen mezelf: ‘never forget that there is always light at the end of the tunnel

 4. For everlasting … i want my life to be worship to the Most High.
  (Wondering, what do you want for everlasting?)

Contacteer me voor vragen, opmerkingen, …
Het was me wederom een genoegen, shabbat shalom, w