DECORATION

Het liefst werken we zoveel mogelijk met materialen die normaal gezien in de vuilniszak terecht komen, zoals pet flessen, brick pakken, blik, ... Méér en méér werken we ook aan de herbruikbaarheid van de zaken die we maken, zodat deze verhuurd kunnen worden voor andere evenementen. In de toekomst zullen we hier meerdere toepassingen tonen van bepaalde basisstukken. Neem gerust contact met me op indien interesse in onze decoratie of voor het huren van onze stukken. Ook voor tips en tricks zijn wij er te vinden! 

Meermaals werden mijn broer Matthias en ik gevraagd om op verschillende evenementen de decoratie te verzorgen. Daaronder hoort de jaarlijkse benefiet van PeLunca en meerdere huwelijken zijn reeds de revue gepasseerd.

Het is een passie en méér dan dat. De meesten verklaren ons gek bij het werk dat erin gestoken wordt, maar zo zien we het graag.

Het moet van mijn hart dat wij bij elk van deze evenementen geholpen worden door fantastische mensen die evenzeer onze zottigheid ter harte nemen, hun tijd willen investeren om een event te laten stralen en op deze wijze de gasten extra te verwennen!