this page is about THE OTHERS

EN: A number of people, whom I cherish for various reasons, I leave the floor here. (There will be more ...)

NL: Een aantal mensen, die ik om verschillende redenen koester, wil ik hier aan het woord laten. (Er komen er nog meer ...)
 

Daouda en zijn minimalisme.   Sec, to the point,  Geen minuut langer of korter is hij bezig aan zijn kunstwerkjes.  Een mama hoopt, een mama koestert, een mama bewaart in haar hart Wie weet, een artiest in spe ... 

Daouda en zijn minimalisme. 

Sec, to the point, 
Geen minuut langer of korter is hij bezig aan zijn kunstwerkjes.

Een mama hoopt, een mama koestert,
een mama bewaart in haar hart
Wie weet, een artiest in spe ... 

 
Vorig jaar leerde ik Jürgen kennen tijdens mijn sessies loopbaanbegeleiding. Onder andere door hem is deze website aan het worden. Hij is zelf een aanrader, lol. Klik op de link als je tegen een burn-out aanleunt, deze man kan helpen! @Jürgen: Dank :-)

Vorig jaar leerde ik Jürgen kennen tijdens mijn sessies loopbaanbegeleiding. Onder andere door hem is deze website aan het worden. Hij is zelf een aanrader, lol. Klik op de link als je tegen een burn-out aanleunt, deze man kan helpen!
@Jürgen: Dank :-)

Ruben, effekes gewoon aan jou: merci! (Ik zou niet weten waaraan ik het verdiend heb om bovenstaande woorden op mijn website te  mogen  plaatsen) - insgelijks, zoals ik al zei, al kan ik het gewoon niet zo mooi zeggen, en al zeker niet in het Engels ;-) 

Ruben, effekes gewoon aan jou: merci! (Ik zou niet weten waaraan ik het verdiend heb om bovenstaande woorden op mijn website te mogen plaatsen) - insgelijks, zoals ik al zei, al kan ik het gewoon niet zo mooi zeggen, en al zeker niet in het Engels ;-) 

 

Aan de anderen ... laat jullie horen, dit is jullie kans, dit is pas de aanzet!